ΓΑΜΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Ετοιμάζεστε για γάμο το 2021; Διαβάστε τις συμβουλές μας για την τόσο ιδιαίτερη χρονιά
που διανύουμε που ελπίζουμε να σας βοηθήσουν!
 
Οι πιο πολλοί γάμοι είναι καινούριοι, όμως υπάρχουν και αρκετοί που είναι εξ’ αναβολής!
Όσοι αναβάλλατε το γάμο σας από το 2020, λογικά τα έχετε όλα έτοιμα οπότε δεν έχετε να προετοιμάσετε κάτι απλά καλό είναι να ενημερωθείτε για τυχόν αλλαγές στον αριθμό των καλεσμένων σας και τυχόν περιορισμούς στην ώρα της δεξίωσής σας.
 
 
Για όσους κλείνετε όμως το γάμο σας για φέτος, έχουν δυστυχώς κάποια εμπόδια και ένα extra άγχος! Όλα όμως διορθώνονται αν αφενός κλειστούν, όσο πιο άμεσα είναι εφικτό, η εκκλησία ή το κτήμα που επιθυμείτε.
 
 
Σίγουρα ο Σεπτέμβριος είναι για ακόμα μια χρονιά η 1η επιλογή οπότε δείτε εναλλακτικές όπως Αύγουστος ή Οκτώβριος, εκτός αν είστε τυχεροί και προλάβετε διαθέσιμες ημερομηνίες τον Ιούλιο. Καινούριο φαινόμενο και άκρως βολικό για κάποια ζευγάρια είναι να επιλέξετε την Παρασκευή (ή κάποια άλλη ημέρα εκτός σαββατοκύριακου) για να γίνει ο γάμος σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να βρείτε πιο εύκολα όλα όσα επιθυμείτε και πιθανόν να λάβετε και κάποιες καλύτερες τιμές. Αφετέρου, άμεσα πρέπει να επιλέξετε και όλους τους υπόλοιπους επαγγελματίες. Με προτεραιότητα σε όσους μπορούν να είναι μόνο σε εσάς! Φωτογράφος, make up artist, hair stylist, dj κ.λ.π.
 
 
Σε σύγκριση με το 2020, είναι αρκετά πιθανό το 2021 οι γάμοι να γίνουν με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία. Όμως δεν είναι και σίγουρο οπότε επιλέξτε μήνες καλοκαιρινούς μετά τον Ιούνιο που οι πιθανότητες είναι σίγουρα πιο πολλές. Βέβαια, είναι εύλογο με όσα συμβαίνουν, να χρειαστούν ίσως κάποια τεστ ή πιστοποιητικά όπότε προετοιμαστείτε για τυχόν μέτρα που προκύψουν για να γίνουν όλα όπως τα επιθυμείτε!
 
 
Εσείς δεν έχετε παρά να προσέχετε την υγεία σας και να είστε αισιόδοξοι! Σκεφτόμαστε θετικά και βάζουμε προτεραιότητα στο ιερό μυστήριο και μη σκεφτόσαστε να αναβάλλετε ή να ακυρώσουμε τα σχέδιά σας!
Όπως σε όλη τη διαδικασία θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείτε για να σας συμβουλέψουμε και να σας ενημέρωσουμε για όσα χρειάζεται να γνωρίζετε.

Ακολουθησέ μας στο Facebook και Instagram.

 

About me

Με θέματα τον έρωτα, την αγάπη, την ομορφιά και την επιχειρηματικότητα, δημιουργώ φωτογραφίες και βίντεο για εσάς με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια...

Contact me

Επικοινωνήστε μαζί μου για ό,τι χρειάζεστε και για να κανονίσουμε ραντεβού για λεπτομέρειες.

Made by Stefanos Leftakis.

Hosted by eServices Greece

Social Media

for info & details

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.