Γάμος εν μέσω κορωνοϊού

ΓΑΜΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Ετοιμάζεστε για γάμο το 2021; Διαβάστε τις συμβουλές μας για την τόσο ιδιαίτερη χρονιά
που διανύουμε που ελπίζουμε να σας βοηθήσουν!

Οι υπηρεσίες μου

 
Οι πιο πολλοί γάμοι είναι καινούριοι, όμως υπάρχουν και αρκετοί που είναι εξ’ αναβολής!
Όσοι αναβάλλατε το γάμο σας από το 2020, λογικά τα έχετε όλα έτοιμα οπότε δεν έχετε να προετοιμάσετε κάτι απλά καλό είναι να ενημερωθείτε για τυχόν αλλαγές στον αριθμό των καλεσμένων σας και τυχόν περιορισμούς στην ώρα της δεξίωσής σας.
 
 
Για όσους κλείνετε όμως το γάμο σας για φέτος, έχουν δυστυχώς κάποια εμπόδια και ένα extra άγχος! Όλα όμως διορθώνονται αν αφενός κλειστούν, όσο πιο άμεσα είναι εφικτό, η εκκλησία ή το κτήμα που επιθυμείτε.
 
 
Σίγουρα ο Σεπτέμβριος είναι για ακόμα μια χρονιά η 1η επιλογή οπότε δείτε εναλλακτικές όπως Αύγουστος ή Οκτώβριος, εκτός αν είστε τυχεροί και προλάβετε διαθέσιμες ημερομηνίες τον Ιούλιο. Καινούριο φαινόμενο και άκρως βολικό για κάποια ζευγάρια είναι να επιλέξετε την Παρασκευή (ή κάποια άλλη ημέρα εκτός σαββατοκύριακου) για να γίνει ο γάμος σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να βρείτε πιο εύκολα όλα όσα επιθυμείτε και πιθανόν να λάβετε και κάποιες καλύτερες τιμές. Αφετέρου, άμεσα πρέπει να επιλέξετε και όλους τους υπόλοιπους επαγγελματίες. Με προτεραιότητα σε όσους μπορούν να είναι μόνο σε εσάς! Φωτογράφος, make up artist, hair stylist, dj κ.λ.π.
 
 
Σε σύγκριση με το 2020, είναι αρκετά πιθανό το 2021 οι γάμοι να γίνουν με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία. Όμως δεν είναι και σίγουρο οπότε επιλέξτε μήνες καλοκαιρινούς μετά τον Ιούνιο που οι πιθανότητες είναι σίγουρα πιο πολλές. Βέβαια, είναι εύλογο με όσα συμβαίνουν, να χρειαστούν ίσως κάποια τεστ ή πιστοποιητικά όπότε προετοιμαστείτε για τυχόν μέτρα που προκύψουν για να γίνουν όλα όπως τα επιθυμείτε!
 
 
Εσείς δεν έχετε παρά να προσέχετε την υγεία σας και να είστε αισιόδοξοι! Σκεφτόμαστε θετικά και βάζουμε προτεραιότητα στο ιερό μυστήριο και μη σκεφτόσαστε να αναβάλλετε ή να ακυρώσουμε τα σχέδιά σας!
Όπως σε όλη τη διαδικασία θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείτε για να σας συμβουλέψουμε και να σας ενημέρωσουμε για όσα χρειάζεται να γνωρίζετε.

Ακολουθησέ μας στο Facebook και Instagram.

 

My Instagram

 • Christenings

  ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

 • still life

  ΧΩΡΟΙ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 • Photo Shoots

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ

 • Trips - Landscapes

  ΤΑΞΙΔΙΑ - ΤΟΠΙΑ

About me

Με θέματα τον έρωτα, την αγάπη, την ομορφιά και την επιχειρηματικότητα, δημιουργώ φωτογραφίες και βίντεο για εσάς με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια...

πΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Contact me

Επικοινωνήστε μαζί μου για ό,τι χρειάζεστε και για να κανονίσουμε ραντεβού για λεπτομέρειες.

Book me Now

Αναλυτικά ο τροπος λειτουργίας μας & πακέτα τιμών

Συνέχεια ανάγνωσης

Συχνές Ερωτήσεις

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Κάθε ζευγάρι που αναλαμβάνουμε είναι γεμάτο απορίες για το γάμο που ετοιμάζει.
Συγκεντρώσαμε 5 συχνές ερωτήσεις και θα σας απαντήσουμε θέλοντας να σας βοηθήσουμε!!

Οι υπηρεσίες μου

 
- Πως θα καταφέρουμε να κάνουμε το γάμο μας με τα χρήματα που διαθέτουμε;

Κάθε ζευγάρι, όπως είναι λογικό, έχει υπολογίσει ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων για το γάμο του. Η καλύτερη συμβουλή μας για να μην ξεφύγετε, είναι να κάνετε σωστές επιλογές βάσει προτεραιότητας. Καλό θα είναι να εστιάστε στα πιο σημαντικά και πιο διαχρονικά. Θα ήταν λάθος, κατά τη γνώμη μας, να επενδύσετε χρήματα σε όσα δεν θα θυμάστε για χρόνια. Καλώς ή κακώς οι φωτογραφίες είναι που θα σας μείνουν όπως επίσης και οι αναμνήσεις από μια διασκεδαστική ημέρα γεμάτη χαμόγελα και πολύ χορό.

- Πρέπει να αγχωθούμε για το γάμο μας και να τα κάνουμε όλα πολύ νωρίς;

Οι υπερβολές δεν βοηθούν. Το πολύ άγχος θα καταστρέψει μια τόσο σημαντική ημέρα και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλει κανείς. Με καλό προγραμματισμό και σωστή συνεννόηση με τους επαγγελματίες που θα συνεργαστείτε (φωτογράφος, make up artist, κομμώτρια κ.ο.κ) όλα θα πάνε βάσει του δικού σας και μόνο σχεδίου και δε θα υπάρχουν καθυστερήσεις και λάθη. Σε κάποιες περιπτώσεις που δεν έχετε τον απαιτούμενο χρόνο να ασχοληθείτε, ένας καλός event planner θα βοηθήσει για να αποφύγετε κακοτοπιές.


- Πως μπορούμε να ποζάρουμε φυσικά στο φακό ενώ δεν έχουμε την άνεση που χρειάζεται;

Για να πετύχουμε φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να αγχωθείτε και να πιεστείτε η πιο καλή συμβουλή είναι να είστε ο εαυτός σας και να επιτρέψετε σε εμάς να σας οδηγήσουμε σε όμορφες πόζες που δείχνουν τον χαρακτήρα σας κι όχι κάτι στημένο και ψεύτικο. Εμπιστευθείτε μας και εστιάστε στο συναίσθημα που δημιουργεί αυθόρμητες εικόνες και απόλυτα αληθινές.

- Εάν ο γάμος μας γίνει σε εκκλησία τι πρέπει να προσέξουμε;

Σε όλη τη διαδικασία, όπως προανέφερα, χρειάζεται σωστή συνεννόηση. Δε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν όλα σωστά γιατί υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες. Είναι πολύ σημαντικό να σας αρέσει η εκκλησία που θα γίνει ο γάμος σας να είναι σε ωραία τοποθεσία με ωραία θέα, αλλά πρέπει με τον ιερέα να έχετε μιλήσει για όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Για το στολισμό, το φωτισμό εντός και εκτός, αν θα έχει γάμο πριν κ.λ.π. για να μειώσετε στο ελάχιστο την πιθανότητα να γίνει κάτι απρόβλεπτο.

- Εάν ο γάμος μας γίνει σε κτήμα τι πρέπει να προσέξουμε;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε, αφού επιλέξετε φυσικά το κτήμα που σας αρέσει, είναι να γίνει και εδώ σωστή συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη. Για τη μουσική, τα τραπέζια, το φωτισμό, το φαγητό, το πως και πότε θα κάνετε είσοδο κ.λ.π. Σημαντικό είναι, επίσης, να γίνει το μυστήριο σε ώρα κοντά στο ηλιοβασίλεμα για να βγουν όμορφες φωτογραφίες και οι καλεσμένοι να απολαύσουν όλη τη διαδικασία. Μη δεχτείτε τίποτα που δε σας αρέσει και μην υποχωρήσετε σε προφορικές υποσχέσεις. Κάντε συμφωνητικό έγγραφο που σας εξασφαλίζει το ότι θα γίνουν όλα όπως τα συμφωνήσατε. Πολύ βοηθητικό είναι, τέλος, κάποιο έμπιστο άτομό σας να είναι δίπλα σας και να γνωρίζει τα πάντα για να ελέγχει ότι όλα γίνονται σωστά και έγκαιρα.

Εμείς εννοείται θα είμαστε δίπλα σας, από την πρώτη κιόλας στιγμή που μας επιλέξετε, για να σας βοηθήσουμε σε ό,τι μπορούμε και ό,τι γνωρίζουμε. Γιατί το παν είναι να είστε χαλαροί και να απολαύστε την πιο σημαντική σας ημέρα!

Ακολουθησέ μας στο Facebook και Instagram.

 

My Instagram

 • Christenings

  ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

 • still life

  ΧΩΡΟΙ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 • Photo Shoots

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ

 • Trips - Landscapes

  ΤΑΞΙΔΙΑ - ΤΟΠΙΑ

About me

Με θέματα τον έρωτα, την αγάπη, την ομορφιά και την επιχειρηματικότητα, δημιουργώ φωτογραφίες και βίντεο για εσάς με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια...

πΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Contact me

Επικοινωνήστε μαζί μου για ό,τι χρειάζεστε και για να κανονίσουμε ραντεβού για λεπτομέρειες.

Book me Now

Αναλυτικά ο τροπος λειτουργίας μας & πακέτα τιμών

Συνέχεια ανάγνωσης

Made by Stefanos Leftakis.

Hosted by eServices Greece

Social Media

for info & details

 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.